Belangrijke internationale handel haven.

Barranquilla Colombia.


 Brug naar success!

Zakelijke relatie met Latijns-Amerika
Wij zijn uw brug tussen Latijns-Amerika en Europa.
Door Latijns-Amerika en Europa te verbinden, vinden we onszelf voortdurend opnieuw uit in het licht van variabele marktomstandigheden en richten we ons op de vraag van de klant in termen van hun vereisten.
Wij ondersteunen beide partijen om tot de beste verbinding en optimaal resultaat te komen.
Een effectieve deal is er een die de relatie tussen beide partijen volledig verzorgt.  

Een effectieve deal is er een die de relatie tussen beide partijen volledig verzorgt.   
      Over zijn oprichter.

Tierra Productiva is opgericht door Beatriz Velásquez, directeur van de Beatriz Velásquez Blanco Foundation (BVB). Wie heeft zijn operationele hoofdkantoor in de stad Houten in Nederland. Haar oprichter Beatriz Velásquez Blanco werd geboren in Barranquilla (Colombia) en studeerde de middelbare school aan het Acolsure Military College en het was in deze onderwijsinstelling waar ze een deel van de militaire discipline zag om de grote waarde te versterken van het onvoorwaardelijk dienen van haar gemeenschap, waarbij ze elk obstakel met kracht onder ogen moest zien. of belemmering. Later volgde ze een universitaire opleiding op het gebied van bedrijfskunde, waardoor ze duidelijk maakte dat ze die voor zichzelf, haar familie en haar gemeenschap zou gebruiken.

Beatriz is een trotse moeder van drie kinderen, van wie de oudste lijdt aan een lichamelijke handicap. Maar dit was geen reden om projecten en ondernemingen niet te plannen en te ontwikkelen. Integendeel, hij genereerde ervaring en tegelijkertijd een goede kwaliteit van leven voor zijn gezin. Helaas nam ze om redenen van sociale orde in zijn geboorteland de beslissing om met zijn gezin te emigreren naar het land Costa Rica, waar hij horeca-zaken oprichtte. Dit gebeurde met goede resultaten maar na bijna 4 jaar kreeg Beatriz via UNHCR Costa Rica een aanbod om met zijn gezin het leven in Europa te verkennen en het was in Nederland waar ze zich meer dan 15 jaar vestigden. 

Met veel ontroering en dankbaarheid herinnert hij zich hoe ze goed werden ontvangen en verwelkomd door de Nederlandse gemeenschap. Ze herinneren zich ook dat het niet erg moeilijk voor hen was om zich aan te passen om in een nieuwe cultuur te integreren en een andere taal te leren. Omdat ze van tevoren voorbereid en klaar waren om de nieuwe verandering van leven onder ogen te zien. Zo ontwikkelden ze met succes een nieuwe levensstijl temidden van grote verschillen zoals cultureel, sociaal. Maar aan de andere kant vond Beatriz de juiste grond om door te gaan met haar projecten en doelstellingen.