Doelstellinge

"Houd er rekening mee dat uw doel en uw plan om het te bereiken van tijd tot tijd kunnen worden gewijzigd ... Het belangrijkste is dat u de betekenis begrijpt van altijd werken met een doel voor ogen en met een goed gestructureerd plan" - Napoleon Hill, auteur van Think and word rijk.<br>

"Onthoud dat uw doel en uw plan om het te bereiken van tijd tot tijd kunnen worden gewijzigd ... Het belangrijkste is dat u de betekenis begrijpt van altijd werken met een doel voor ogen en met een goed gestructureerd plan" - Napoleon Hill, auteur van Denk en word rijk.

Tierra Productiva is een initiatief dat krachtig wordt geprojecteerd voor de Latijns-Amerikaanse gemeenschap, voor de eigenaren of beheerders van bedrijven of bedrijven van Latijns-Amerikaanse afkomst die in Latijns-Amerikaanse landen of in de Europese Unie wonen, voor de eigenaren van innovatieve bedrijven die op zoek zijn naar partners of sponsors voor hun projecten, voor Europese ondernemers die op zoek zijn naar vaste directe leveranciers die het aanbod, de kwaliteit en concurrerende prijzen van hun vraag garanderen.

Wij bieden u ondersteuning om geschikte tools te gebruiken voor de ontwikkeling van uw bedrijf. Maar het is belangrijk erop te wijzen dat elke ondernemer zich ervan bewust zal worden dat de belangrijkste verantwoordelijkheid, het succes en het doel van deze doelstellingen voornamelijk afhangen van hoe de ondernemer deze tools gebruikt die Tierra Productiva kan bieden.

1) Breid uw bedrijfsnetwerk uit.

Tierra Productiva ontwikkelt trainingsprogramma's om productiviteit en een betere economische positie voor ondernemers en hun bedrijven te genereren

2) Promotie- en handelsnetwerken.

Tierra Productiva streeft naar verbanden tussen vraag en aanbod en creëert zo effectieve zakelijke relaties. Door kennisoverdracht, advies en directe verbindingen tussen potentiële klanten en producenten.

3) Ondersteuning van programma's om uw bedrijfsgebied te verbeteren en klanten aan te trekken door effectief gebruik van marketing en verschillende sociale mediaplatforms.

4) Ondersteuning op het gebied van internationale handel en export.

5) Tierra Productiva zal uw belangrijkste bondgenoot zijn om de sprong te maken naar de internationalisering van uw bedrijf. Maak u geen zorgen over het bijhouden van uw concurrenten.

6) Richtlijnen met betrekking tot "Hoe kan ik grote productievolumes absorberen zonder de kosten te veranderen?" Vraag naar producten bij huidige klanten in het midden van de huidige gezondheidssituatie terwijl de risico's die dit met zich meebrengt worden vermeden.

Laat uw gegevens achter en krijg toegang tot Premium-inhoud. Informatie om deel te nemen aan aanstaande Productive Land- evenementen of deze bij te wonen .